Berni Vervoordeldonk


      Op Kinesiologie gebaseerde technieken    

      Mesologie (informatie volgt)


        NB  Berni Vervoordeldonk heeft ten behoeve van haar
        werkzaamheden als individueel ambulant begeleider
        een website voor 'Vervoordeldonk-Begeleiding'.
        Die website wordt op dit moment vernieuwd.

Toen onze oudste zoon last kreeg van angstaanvallen, kon onze huisarts daar niets mee. Tijdens de zoektocht die toen volgde, maakte ik kennis met kinesiologie. Na de eerste behandeling was de piek van de angst af. Dat maakte me nieuwsgierig! En zo begon ik met mijn eerste cursussen van de One Brain methode.

In de jaren daarna heb ik ook persoonlijk ervaren hoe belangrijk het is dat je ergens terechtkunt "in zwaar weer". Ik wilde anderen die mogelijkheid ook gaan bieden. Na ruim twintig jaar met veel plezier in het middelbaar onderwijs te hebben gewerkt, besloot ik me te gaan omscholen.

Sinds 1999 werk ik voornamelijk met technieken gebaseerd op de One Brain methode. Mijn manier van kijken naar "welbevinden" is gestoeld op mijn eigen ervaringen. En mede ge´nspireerd door de homeopathische visie, de acupunctuur en de benadering van Milton Erickson.

Een welkome aanvulling op mijn werkwijze is de Mesologie, een breed ge÷rienteerde behandelwijze die steeds zoekt naar de betekenis achter een ontstane klacht, en zo op zoek gaat naar een optimale balans.

Ik ben een mens met een brede belangstelling, en heb me dan ook niet gespecialiseerd. Ik werk met vrijwel alle leeftijdsgroepen, en met een breed scala aan hulpvragen. Meestal zit aan die hulpvragen een emotionele kant, of speelt voeding een rol. Daarbij werk ik graag samen met collega's.

Terugkijkend hebben moeilijke tijden in mijn leven me op een spoor gebracht waar ik me rijk mee voel.

 

Terug | Home