Het leven is als een voetreis. Het landschap verandert gaandeweg, en ons vermogen om onze weg te vinden ontwikkelt zich. Onderweg stuit je soms op minder begaanbare paden en obstakels. Je gezondheid en je algemene balans kunnen wankel raken. Wij bieden u stapstenen: ondersteuning en hulpmiddelen om uw weg weer te kunnen vervolgen...

 

NB 1
Situatie CORONA
Wij zijn - als (para)medische contact-beroepsbeoefenaren - in de gelegenheid om onze behandelwijzen in onze praktijk uit te voeren. Daarnaast is het mogelijk om telefonische en beeldbel-consulten af te spreken. Voor dat laatste gebruiken wij het AVG-veilige 'ClickDoc'.

Voor het geval u een afspraak met een van ons heeft op de praktijk, dan Klik hier om onze HUISREGELS CORONA te downloaden. Wij vragen u om telkens voor iedere afspraak voor uzelf na te gaan of u en uw huisgenoten corona-vrij zijn, en om zo nodig contact op te nemen om een andere afspraak te maken.

NB 2
Berni Vervoordeldonk en Tijn Zweegers hebben ten behoeve van hun werkzaamheden als individueel ambulant begeleider samen een WEBSITE voor 'Vervoordeldonk-Begeleiding' en voor 'Zweegers-Begeleiding'. Die website wordt op dit moment vernieuwd.

Disclaimer en Privacy-verklaring